ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρρήξεις κυλικείων σε πέντε σχολεία της Πάτρας!

Τα κυλικεία του 8ου Λυκείου, του 2ου ΕΠΑΛ, του 10ου Λυκείου, του 18ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου στην Πάτρα, έγιναν, τα τελευταία 24ωρα, στόχος διαρρηκτών, με λεία μικροποσά σε κέρματα και κάποια προϊόντα.

Η τελευταία διάρρηξη έγινε στο κυλικείο του 8ου Λυκείου της πόλης. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν αυτοψία στο κυλικείο, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα προκαλώντας ζημιές και κάλεσαν τον διαχειριστή του για να κάνει καταμέτρηση, ώστε να εξακριβωθεί πόσα χρήματα έκλεψαν και αν άρπαξαν και προϊόντα.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει αλλεπάλληλες διαρρήξεις στα κυλικεία του 2ου ΕΠΑΛ, του 10ου Λυκείου, του 18ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου, όλες με λεία μικροποσά σε κέρματα και κάποια προϊόντα και οι αστυνομικοί που τις ερευνούν εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είναι οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έχουν πάρει αποτυπώματα απ’ όλα τα σχολεία και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπάρχουν κοινά σε όλες τις κλοπές, ώστε να ταυτοποιήσουν τους εισβολείς.