3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάρρηξη με λεία 120.000 ευρώ στην Εκάλη! «Θα έπεφτα πάνω στους ληστές»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με λεία 120.000 ευρώ και κοσμήματα έφυγαν ληστές από σπίτι στην Εκάλη, ενώ ο ιδιοκτήτης του περιγράφει πως αν δεν είχε κλείσει το κινητό του θα «έπεφτε» πάνω τους!

Οι δράστες μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να πάρουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα κινούμενοι με κινηματογραφική ταχύτητα, όπως είπε ο κ. Κομνηνός, σημειώνοντας πως «το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Αμεση Δράση, που σε λίγα λεπτά από τον συναγερμό» είπε στην «Ωρα Ελλάδος» στο ΟΡΕΝ.

«Είχα ταμείο μαζί μου που δεν προλάβαινα να πάω στην τράπεζα και τα έφερα σπίτι. Δυστυχώς έπρεπε να έχω τα χρήματα εδώ, στο σπίτι, που δεν το χρησιμοποιούμε ως κύρια κατοικία. Το συμβάν έγινε Παρασκευή προς Σάββατο, ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης. Σε μισό λεπτό θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου γιατί θα λάμβανα το σήμα από την εταιρεία φύλαξης και θα έπεφτα πάνω τους…»

Ο επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα κλοπής και στην εταιρεία του κι όπως εξομολογείται «το 2017 είχαν φορτώσει σχεδόν έναν τόνο χρηματοκιβώτιο, αλλά τους είχε πέσει γιατί τους είχαν κυνηγήσει και τελικά έξι μήνες μετά τους έπιασαν. Ήταν οι λεγόμενοι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Πιστεύω ότι και τώρα θα τους πιάσουν».