ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασωληνωμένος με δύο σφαίρες «καρφωμένες» στο κεφάλι ο 33χρονος κυνηγός

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 33χρονος κυνηγός που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από φίλο του, μαζί με τον οποίο είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνων το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι όταν ο έτερος κυνηγός τον πέρασε για θήραμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο 33χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη μία από τις δυο σφαίρες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Εντατική, όπου βρίσκεται σε καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα, Κυριακή, είναι πιθανό οι γιατροί να προσωρήσουν σε νέα προσπάθεια αφαίρεσης της δεύτερης σφαίρας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να προσεύχονται και να αγωνιούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.

Υπευνθυμίζεται ότι θύτης και θύμα είχαν πάει παρέα για κυνήγι σε δάσος με καστανιές σε περιοχή της Λαμπινούς, όταν συνέβη το σοβαρό ατύχημα.

Ο φίλος του πυροβόλησε τον 33χρονο δύο φορές πετυχαίνοντάς τον στο κεφάλι, καθώς νόμιζε ότι ήταν θήραμα.

Αμέσως μετά το χτύπημα ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο “δέλτα” Αργαλαστή με τζιπ και στη συνέχεια παραλήφθηκε από εκεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.