3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης! Παραμένει στην εντατική η σύζυγός του

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει πλέον διασωληνωθεί, ενώ με σοβαρά εγκαύματα εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η σύζυγός του Ειρήνη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Η σύζυγός του αθλητικογράφου βρίσκεται από χθες διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, καθώς φέρει εγκαύματα στο 40% της επιφανείας του σώματός της μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνακίου.

Ο 83χρονος αθλητικογράφος έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγος του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμα τους.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.