ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστήρια Άστρους: Παραλίγο σύρραξη μεταξύ της αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου νεκρού και των κατηγορουμένων – Δέχθηκε επίθεση και ο Αλέξης Κούγιας

DIKASTHRIA NAYPLIO (6)

 

Eνταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια Ναυπλίου όπου οδηγήθηκαν ο 75χρονος παιδοκτόνος του Αστρους και η σύζυγός του, όταν η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου δολοφονηθέντος επιτέθηκε φραστικά τόσο σε αυτούς, όσο και στον συνήγορό τους Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια η αρραβωνιαστικιά του θύματος έβρισε χυδαία τόσο τους γονείς του 39χρονου, όσο και τον ίδιο, ενώ δήλωσε ότι πληροφορήθηκε πως η εν λόγω γυναίκα μαζί με το θύμα είχαν διώξει από το το σπίτι του το κατηγορούμενο ζευγάρι και είχαν εγκατασταθεί αυτοί εκεί.

Η ένταση που προκλήθηκε στα δικαστήρια Ναυπλίου, μάλιστα, ήταν τέτοια, που χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το συμβάν.

Μετά το περιστατικό σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο 75χρονος έχει μετανιώσει για το έγκλημα, προσθέτοντας, ότι ο πατέρας πριν από ένα μήνα είχε ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα και είχε κάνει συγκύριο το θύμα. Συνεχίζοντας στις δηλώσεις του χαρακτήρισε το έγκλημα «να μην σου χτυπήσει ο διάβολος την πόρτα» κάνοντας λόγο για δράμα της οικογένειας. Από την πλευρά της η δικηγόρος της αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, δήλωσε ότι «θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τη μνήμη του 39χρονου που προσβάλλεται».

Εντωμεταξύ, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι προφυλακίστηκε ο πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του, ενώ η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 6.000 ευρώ.