ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Είτε είναι η εξυπνότερη γυναίκα του κόσμου είτε δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι έχει εμπλοκή στους θανάτους και αυτό που την ενδιαφέρει την προκειμένη στιγμή είναι να το αποδείξει, τόνισε για ακόμα μία φορά, ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, μιλώντας στον Alpha και ερωτηθείς ποια θα είναι η αντίδρασή του αν και εφόσον αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη η πελάτισσά του, είπε ότι «ή είναι η εξυπνότερη γυναίκα στον πλανήτη ή απλά δεν το έχει κάνει».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει ζητήσει να γίνει επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη αλλά και να γίνει επαλήθευση DNA στα επτά φιαλίδια αίματος του κοριτσιού.

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωνε πριν τρεις ημέρες ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος. Ωστόσο η απάντηση της ανακρίτριας ήταν αρνητική.

Η ανακρίτρια έχει πει άλλες 15 φορές «όχι» σε αιτήματα της Πισπιρίγκου και σύμφωνα με πληροφορίες το σκεπτικό της είναι ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί εσκεμμένα να καθυστερήσει την υπόθεση στο στάδιο της προανάκρισης.