ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωσε την εξαφάνιση της συντρόφου του την οποία κρατούσε φυλακισμένη!

Ένα μεγάλο λάθος έκανε ένας Βούλγαρος ο οποίος αποφάσισε να δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση της συντρόφου του, αποκαλύπτοντας έτσι ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της.

Ο 27χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση της 21χρονης ομοεθνούς φίλης του και οι αστυνομικοί διέκριναν αντιφάσεις σε όσα είπε, που τους προκάλεσαν υποψίες και άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη της νεαρής Βουλγάρας.

Η κοπέλα εντοπίστηκε στο σπίτι συγγενών της στον Αλμυρό, αλλά δήλωσε ότι ήθελε να μείνει μακριά από τον υποτιθέμενο φίλο της, ο οποίος την είχε πείσει να έρθει στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο, με το πρόσχημα ότι θα την παντρευόταν.
Όμως, πήρε την ταυτότητά της και την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι, όπου τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε να εργάζεται στα χωράφια της περιοχή, παρακρατώντας όσα χρήματα έπαιρνε από την εργασία της!

Μετά τις αποκαλύψεις, ο 27χρονος Βούλγαρος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση, εμπορία ανθρώπου και υπεξαγωγή εγγράφου.