ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις» σε Συνέδριο Περιφέρειας Αττικής-Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου

Στο πλαίσιο της δράσης, «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε επίπεδο Περιφέρειας», η Περιφέρεια Αττικής και το Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου σας προσκαλούν στο  Συνέδριο που οργανώνουν.

Η εκδήλωση, στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη Δημόσια Υγεία και στην προαγωγή της σε επίπεδο Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022. Ώρα έναρξης 11.00 πμ.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖOOM.

Δείτε LIVE το Συνέδριο

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής και το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου υλοποιούν, από τον Φεβρουάριο του 2021, την Προγραμματική Σύμβαση «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε Επίπεδο Περιφέρειας». Στόχος του Προγράμματος είναι η προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας καθώς και η ενημέρωση και υποστήριξη του πληθυσμού απέναντι στους κινδύνους για την υγεία και τα έκτακτα συμβάντα που σχετίζονται με την ανάδυση νέων λοιμώξεων σε επίπεδο Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων.