slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίωξη για κακούργημα στους 3 συλληφθέντες για μαστροπεία της 14χρονης!

Αντιμέτωποι με βαρύτατα αδικήματα είναι πλέον μετά τη ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε οι τρεις συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης σε δομή φιλοξενίας.

Από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε στους τρεις άνδρες ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας 24, 25 και 29 ετών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, αφότου μια κοινωνική λειτουργός του Ιδρύματος δήλωσε την εξαφάνιση της ανήλικης, μετά από τις συνεχείς εξαφανίσεις τις τελευταίες ημέρες, στις 19 και στις 20 του μήνα.

H κοινωνική λειτουργός φέρεται να ενημερώθηκε από μια φίλη τής 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του.

Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες.

Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.