ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίπλα στα παιδιά του χωριού SOS Βάρης ο Πατούλης

«Προτεραιότητά μας, η έμπρακτη στήριξη και η δημιουργική επανεκκίνηση δομών που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, όπως τα παιδικά χωριά SOS», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης από τη δομή της Βάρης την οποία επισκέφθηκε και παρέδωσε στη Διοίκηση το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση για το έργο που επιτελεί.

Ο περιφερειάρχης συνομίλησε με παιδιά αλλά και με τις μητέρες SOS, τις οποίες συνεχάρη για το έργο τους, άκουσε τις ανάγκες τους και έδωσε την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει, και δεσμεύτηκε ότι ως Περιφέρεια αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα έχει ύψιστη προτεραιότητα τη στήριξη αυτών των παιδιών προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν με υγιή τρόπο στην κοινωνία.

«Ενίσχυση των πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας είναι ψηλά στην ατζέντα μας και σε αυτό το πλαίσιο κατόπιν διαβούλευσης,  θα δρομολογήσουμε μία ουσιαστική επανεκκίνηση όλων των κοινωνικών δομών αυτού του τύπου», τόνισε χαρακτηριστικά.