ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Ανώγεια: Βρέθηκαν κάλυκες από τρία διαφορετικά όπλα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο του εγκλήματος αρκετούς κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων, ένα εύρημα που θεωρείται σημαντικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

 
 
 
 
 

Αυτό το στοιχείο θα ελεγχθεί με προσοχή από τις αρχές και σε συνάρτηση τόσο με τις μαρτυρίες της πλευράς του θύματος όσο και με τους ισχυρισμούς που θα προβάλει η πλευρά του 54χρονου φερόμενου ως δράστη, που είναι συγγενής του θύματος, όταν αυτός εντοπιστεί και συλληφθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ήταν τα αδέλφια του θύματος. Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις, όπως αναφέρει το cretalive.gr, πυροβόλησαν τόσο ο 54χρονος όσο και ο γιος του, εκδοχή που φέρεται να διαψεύδεται από διαρροές που κάνει το περιβάλλον του 54χρονου.

 

Αστυνομικές πηγές παραδέχονται ότι υπάρχουν «γκρίζα σημεία» στην υπόθεση και για το λόγο αυτό προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις για να συμπληρώσουν το παζλ.

Ο Μανόλης Στρατάκης, παιδί πολύτεκνης κτηνοτροφικής οικογένειας, όπως αναφέρει το «Έθνος», ο 23χρονος «πλήρωσε» με τη ζωή του τις συνεχείς προστριβές των δύο οικογενειών για τη διεκδίκηση ενός βοσκότοπου, στον δρόμο προς τη Νίδα. Μέχρι και πριν από 2-3 χρόνια οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν πολύ καλές, ωστόσο τα προβλήματα ξεκίνησαν γι’ αυτόν τον βοσκότοπο.

Ο 54χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα τον 23χρονο, αμέσως μετά το φονικό, εγκατέλειψε το χωριό και μαζί του ξεσπιτώθηκε και όλη η οικογένειά του, υπό τον φόβο αντιποίνων, ενώ από την πρώτη στιγμή του φονικού, στα Ανώγεια έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Χθες, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον 23χρονο Μανόλη στην τελευταία του κατοικία, σε κλίμα βαθιάς οδύνης.