ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου:»Πυροβόλησε τον στα πόδια, να πάρει το μήνυμα»

Μια νέα σημαντική αποκάλυψη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φέρνει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, σημαντικό στοιχείο που δείχνει ότι οι δράστες δεν σκόπευαν να σκοτώσουν τον 52χρονο δικηγόρο, αλλά να το εκφοβίσουν είναι η στιχομυθία του «ψηλού» δράστη με τον συνεργό του πριν από τον πυροβολισμό.

 

 

Επιβεβαιώνοντας οι πηγές τις πληροφορίες της «Εφ.Συν.», που ανέφεραν ότι ο «κοντός» δράστης έβγαλε τον 32χρονο συνεργάτη του δικηγόρου από το γραφείο, προσέθεταν ότι λίγο πριν βγουν και οι δύο από το δωμάτιο, ο κακοποιός γύρισε στον «ψηλό» συνεργό του και του είπε: «Πυροβόλησέ τον στα πόδια, να πάρει το μήνυμα» .

Στο μεταξύ έφοδο σε διαμέρισμα Αλβανού, στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο αφού μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν όπλα, χειροβομβίδες ακόμα και εκρηκτικά.

Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση αλλά το ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στα όπλα, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να είναι και το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Για το λόγο αυτό αναμένονται οι βαλλιστικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι του Σαββάτου προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής τρεις Αλβανοί για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου και μετά την εξέτασή τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πηγή: Real.gr