ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρα Τσαμπάζη: Μετακόμισε στην Αθήνα με τα παιδιά της

Λίγο καιρό πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η δημοσιογράφος άλλαξε τόπο κατοικίας.

Η Δώρα Τσαμπάζη με τα δύο της παιδιά, άφησαν τη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεναν όλα αυτά τα χρόνια και μετακόμισαν στην Αθήνα. Η δημοσιογράφος το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της με τα παιδιά της από τη βόλτα τους στο Ζάππειο και έγραψε:

«Έχοντας τη Θεσσαλονίκη πάντα στην καρδιά μας, αλλά με μια νέα φιλοσοφία απέναντι στα πράγματα, μας έφερε ο δρόμος στην Αθήνα, σε ένα νέο σπίτι, σε μια όμορφη γειτονιά, για μια νέα ζωή, για μια μεγάλη αλλαγή.

Για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον και μετά ποιος ξέρει; Ίσως γυρίσουμε, ίσως μείνουμε, ίσως πάμε κάπου αλλού…

Οι αλλαγές είναι για να τις τολμάς, για να τις ζεις. Γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτης.

Μπορεί να χάσεις ανθρώπους, να χάσεις το σπίτι σου, να χάσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες ως δεδομένο. Για ποιο λόγο λοιπόν να διστάζεις να ζήσεις; Να φοβάσαι; Και τι νόημα έχει να σχεδιάζεις το μέλλον που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις τι θα φέρει, αν δεν τολμάς να αλλάξεις το παρόν;

Σπίτι είναι εκεί που συνεχίζεις να ονειρεύεσαι».