3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρόμοι ποτάμια στην Αττική! Νεροποντή σε Πρέβεζα, Ζάκυνθο και Ηλεία! Εκατοντάδες κεραυνοί και διακοπές ρεύματος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κακοκαιρία σαρώνει από το βράδυ της Πέμπτης τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Από τα ξημερώματα οι ουρανοί έχουν ανοίξει στην Αττική και βρέχει συνεχώς.

Στη Ζάκυνθο οι καταιγίδες συνοδεύονται με χαλαζόπτωση την ώρα που οι αστραπές πέφτουν ασταμάτητα και οι ριπές ανέμου είναι ισχυρές.

Και στην Πελοπόννησο, η κακοκαιρία χτύπησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κεραυνοί, αστραπές, αδιάκοπο μπουμπουνητό, δυνατή βροχή και θυελλώδεις άνεμοι είναι κι εκεί το σκηνικό του καιρού στη διάρκεια της νύχτας.

Στα Ιωάννινα στην διάρκεια της νύχτας ξέσπασε χαλαζόπτωση, ενώ αρκετές περιοχές έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι καθώς υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση. Στη πόλη των Ιωαννίνων, η βροχή ήταν πολύ έντονη επίσης και προκάλεσε αρκετές πλημμύρες στους δρόμους και πτώσεις δέντρων, με την πυροσβεστική να δέχεται πολλές κλήσεις από πολίτες για αντλήσεις υδάτων. Σε ορισμένα σημεία της πόλης, υπήρξε και διακοπή ρεύματος, εξαιτίας μετασχηματιστή που κάηκε.

Ανεμοστρόβιλος στην περιοχή Καρδαμίτσια προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, με δέντρα να υπάρχουν πεσμένα στους δρόμους και μία στέγη ενός σπιτιού να έχει ξηλωθεί!

Στην Πρέβεζα την ίδια ώρα, η έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει πλημμύρες, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής στο χωριό Τύργια, όπου οι δρόμοι γέμισαν νερά μέσα σε λίγα λεπτά. Σοβαρά ήταν τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στο Νομό, καθώς πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα για σχεδόν δύο ώρες.