ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων στο Ρέθυμνο

Για ναρκωτικές ουσίες και όπλα συνελήφθησαν δύο Έλληνες στο Ρέθυμνο με τους αστυνομικούς να κατάσχουν ποσότητα κοκαΐνης, όπλο πυρομαχικά και χρήματα.

Μετά από την αξιοποίηση στοιχείων στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν, ενώ επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατά το χρόνο που συναντήθηκαν και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε στους ίδιους και στα οχήματα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 74 γραμμάρια κοκαΐνης, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 3.845 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 3 κινητά τηλέφωνα».

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.