3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για το πιστολίδι έξω από φούρνο στη Βούλα! Ετοίμαζαν πενταπλή δολοφονία!

Όλα ξεκίνησαν από τη σύλληψη δύο ατόμων που πήραν μέρος στην ένοπλη συμπλοκή που έγινε στις 22 Ιανουαρίου, έξω από φούρνο, στη Βούλα.

Εκείνο το απόγευμα οι δύο κατηγορούμενοι ενώθηκαν σε ομάδα, με διακριτούς ρόλους, με επικείμενο σκοπό να συναντηθούν με δύο από τους αλλοδαπούς παθόντες, οι οποίοι συνοδεύονταν και από άλλα τρία άτομα, στον φούρνο στην Βούλα, για να συζητήσουν για μεταξύ τους διαφορές.

Στο ραντεβού δύο εκ των κατηγορουμένων με δύο από τους παθόντες, κάθισαν να συζητήσουν, αλλά λίγο μετά ήρθαν στα χέρια.

Οι κατηγορούμενοι έβγαλαν πυροβόλα όπλα και μαχαίρι και τραυμάτισαν τους πέντε παθόντες. Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Τρεις εκ των αλλοδαπών τραυματιών, μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία όπου παρέμειναν για νοσηλεία μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας την αρχή από εκείνη την ημέρα και με συνεχείς έρευνες, οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης κάνοντας πλέον λόγο για απόπειρα ομαδικής δολοφονίας πέντε ατόμων.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης δύο εκ των δραστών, 42χρονος αλλοδαπός και 34χρονος ημεδαπός, ενώ έτερος δράστης, 35χρονος αλλοδαπός, είναι ήδη έγκλειστος Καταστήματος Κράτησης.

Μάλιστα, η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως πρόκειται για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος πέντε ατόμων.