ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο βραβεία στην «Ελληνική Αγωγή»

Η «Ελληνική Αγωγή» απέσπασε δύο ακόμη βραβεία στον διαγωνισμό Education Leaders Awards 2022.

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, με τίτλο «Αρχαία Ελληνικά: χρησιμοποιώντας την φαντασία και την τεχνολογία» και το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Εξ αποστάσεως ή/και Υβριδική Εκπαίδευση», με τίτλο «Η τεχνολογία στην υπηρεσία των Αρχαίων Ελληνικών».

«Επιμένουμε να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους μαθητές μας ώστε να τους παρέχουμε τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, που με ζωντανό και βιωματικό τρόπο, θα τους μείνει αξέχαστη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μαθαίνουμε την πανάρχαια γλώσσα των προγόνων μας και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ώστε να την μετατρέψουμε σε ένα από τα εφόδια του μέλλοντος» τονίζει η Υπεύθυνη Προγράμματος Σπουδών Ευγενία Μανωλίδου.

«Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που η Σχολή μας διαγωνίζεται με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και καταφέρνει να ξεχωρίζει, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής. Αφιερώνουμε τα βραβεία αυτά στους μαθητές μας που, χάρη στην αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίζουμε. Σας ευχαριστούμε!» σημειώνει.