ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έχει μετανιώσει όσα έκανε» δηλώνει συγγενής του 73χρονου επιχειρηματία που οδηγούσε μεθυσμένος στην Αθήνα

«Το έχει μετανιώσει οικτρά, από τον τρόμο του σαλτάρισε και έκανε όσα έκανε», δηλώνει στενός συγγενής του 73χρονου στο LIVE NEWS για τον επιχειρηματία που συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα για πολλά χιλιόμετρα την περασμένη Κυριακή (17.12.2023) τα ξημερώματα.

«Δεν έγινε κανένα ανάποδο, όλη η οδήγηση ήταν πάνω σε πλαίσια, απλά δεν μπορούσαν και οι αστυνομικοί, και μακάρι να μπορούσαν να μπούνε μπροστά για να τον σταματήσουν», δηλώνει ο στενός συγγενής του επιχειρηματία για όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 73χρονος οδηγούσε μεθυσμένος στην Αθήνα.

«Στο Σύνταγμα που πέρασε μισό σχεδόν, όχι ολόκληρο, μισό σχεδόν κόκκινο… και πήγανε, οι άνθρωποι εκεί της Τροχαίας με το αυτοκίνητό τους του έκαναν νόημα να σταματήσει, αυτό ήταν το τεράστιο λάθος που δεν σταμάτησε να πληρώσει ένα πρόστιμο και αν θα το πλήρωνε, μπορεί να μην τον αφήνανε κιόλας να φύγει διότι δεν ήταν μεθυσμένος.

Κι αυτός απ’ τον τρόμο του σαλτάρισε και έκανε όλες τις πράξεις από δω κι από κει χωρίς να μπει σε ανάποδο ρεύμα. Δεν μπήκε σε ανάποδο ρεύμα. Τον έπιασε αμόκ φόβου και γι’ αυτό έφυγε και το μετάνιωσε οικτρά».

«Του κάνανε τεστ και δεν έκανε τίποτα, κάτι ελάχιστα, γιατί δεν πίνει διότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του, μαρμαρυγή. (…) Βεβαίως φταίει γιατί δεν σταμάτησε στο πρώτο στοπ που του κάνανε. Αυτό και το ‘χει χιλιομετανιώσει.

Θα πλήρωνε ένα πρόστιμο εκείνη την ώρα ή θα του δίνανε ένα χαρτί να πάει να πληρώσει και τελείωνε το θέμα, θα πήγαινε στο σπίτι του, αλλά τον έπιασε πανικός», συμπληρώνει ο στενός συγγενής του 73χρονου.

Όπως υποστηρίζει στο LIVE NEWS ο στενός συγγενής του, πολλά από τα στοιχεία για την καταδίωξη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Δεν κρίθηκε ότι είχε πιεί. Είχε 1,16 απ’ ότι μου είπε. 1,16 γιατί του έκαναν αλκοτέστ, όταν έφθασε κάτω, ήρθε στο σπίτι μας, βέβαια πέρασε κακώς τα κόκκινα φανάρια γιατί τον έπιασε αμόκ και φόβος κι έφτασε έξω από το σπίτι», εξηγεί ο στενός συγγενής του 73χρονου.

Ποιος είναι ο 73χρονος επιχειρηματίας
Ένας από τους πλέον γνωστούς επιχειρηματίες της Αθήνας και της Μυκόνου είναι ο 73χρονος, που πιάστηκε, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής τύφλα στο μεθύσι να οδηγεί για 15 χιλιόμετρα, από το Κολωνάκι στην Παλλήνη, στο αντίθετο ρεύμα.

Μάλιστα, στις αρχές Ιανουαρίου του 2005, το όνομα του γνωστού επιχειρηματία απασχόλησε τη δημοσιότητα μετά από κινηματογραφική έφοδο που πραγματοποίησε ένας μίνι στρατός 80 αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στο club που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας και λίγα χρόνια αργότερα το 2012, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στη Μύκονο και οδηγήθηκε στην Εντατική.

Ο 73 χρόνος, μετά το μπλόκο της τροχαίας και την σύλληψή του, πλήρωσε 12.560 ευρώ πρόστιμο για 17 παραβάσεις ΚΟΚ, ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 1160 ημέρες, δηλαδή για τρία και πλέον χρόνια! Ο ίδιος, όταν ξεμέθυσε, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν τίποτα.

Βέβαια, αυτό ελέγχεται από αστυνομικούς, κατά πόσο δηλαδή δεν θυμόταν τίποτα από την κατανάλωση αλκοόλ ή παρουσίασε κενά μνήμης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Ξεκίνησε από το 1980
Η επιχειρηματική του δράση ξεκίνησε το 1980. Στα 30 του αποφάσισε να ανοίξει ένα μπαρ στην Κω, που γρήγορα έγινε ένα από τα διασημότερα του νησιού.

Μετά από 11 χρόνια, το 1991, άνοιξε κλαμπ στην Αθήνα που έγινε στέκι επωνύμων και γεμίζει ακόμα και τις καθημερινές. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ουρές έξω από την είσοδό του, στην οδό Αμερικής, πέρναγαν τη Βουκουρεστίου κάποια βράδια εκείνης της εποχής.

Τα επόμενα χρόνια άνοιξε καταστήματα στο Πόρτο Ράφτη και τη Μύκονο. Το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας.

Όλα τα κλαμπ κέρδισαν το στοίχημα με τους πελάτες τους, με τον ίδιο να εμφανίζεται ικανοποιημένος και να δηλώνει δικαιωμένος.

Η έφοδος για ναρκωτικά & ο άγριος ξυλοδαρμός
Η πρώτη φορά που «τσαλακώθηκε» η εικόνα του επιχειρηματία ήταν το 2005.

Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο κλαμπ που διατηρεί στην Αθήνα και μετά από έφοδο πραγματοποιούν 11 συλλήψεις. Ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τα όσα συνέβαιναν και συνεχίζει την επιχειρηματική του δράση.

Το 2012 δέχεται άγρια επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου και τα επόμενα χρόνια μεταβιβάζει τα καταστήματα στον γιο του. Η κόρη του συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ και να τον συνοδεύει σε πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις του.