slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδεσαν με χειροπέδες στο κρεβάτι πριν μαχαιρώσουν την Γεωργία ο σύντροφος της και ο φίλος του!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 41χρονη Γεωργία από τον σύντροφό της και τον φίλο του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όπως φαίνεται, οι δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στην ανυποψίαστη εγκυμονούσα, όταν εκείνη μπήκε στο σπίτι του 39χρονου συντρόφου της στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 23:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος σε βάρος της 41χρονης κινήθηκε ο 34χρονος φίλος του συντρόφου, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την γυναίκα, ενώ ο 39χρονος σύντροφός της την έδεσε με χειροπέδες στα χέρια και τοποθέτησε ταινία στο στόμα της.

Η φρικιαστική για την άτυχη Γεωργία συνέχεια δόθηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου οι δύο άνδρες τη μετέφεραν και τη μαχαίρωσαν πολλές φορές αριστέρα και δεξιά στον λαιμό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η επόμενη κίνηση των δύο δραστών ήταν να πάρουν ένα μπαούλο, να βάλουν μέσα το άψυχο κορμί της Γεωργίας και τελικά να το μεταφέρουν σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αφού παράτησαν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης, ο 39χρονος και ο 34χρονος επέστρεψαν στο διαμέρισμα, στο οποίο την είχαν σκοτώσει και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, αλλάζοντας μέχρι και το στρώμα του κρεβατιού.

Σημειώνεται, πως οι δύο δράστες μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, της απέσπασαν το ποσό των 80 ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ