ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδωσαν σε σχολικό πάρτι «μπόμπες» και μαθητές βρέθηκαν στο «Παίδων»!

Μαθητές Λυκείου των Βορείων Προαστίων διοργάνωσαν πάρτι σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι το οποίο όμως είχε άδοξο τέλος καθώς στα παιδιά σέρβιραν νοθευμένα ποτά και πέντε κατέληξαν στο νοσοκομείο.

«Την Πέμπτη κι ενώ είχαμε κανονίσει σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να πάνε τα παιδιά μας να κάνουν το χριστουγεννιάτικό τους πάρτι και είχαμε συμφωνήσει με ένα μαγαζί στην … να πάνε να διασκεδάσουν και να περάσουν και όλα αυτά, δώσαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί 200 ευρώ που θα τους έδιναν μόνο μπίρες χωρίς αλκοόλ, ένα κρασί με πολύ χαμηλό αλκοόλ και σανγκρία, σε περίπτωση που ζητούσαν κάτι», περιέγραψε πατέρας μαθήτριας.

Παρά τη συμφωνία που είχαν κάνει οι γονείς με τους υπεύθυνους του μπαρ και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανήλικα, όταν εκείνα ζήτησαν αλκοόλ τους έδωσαν βότκα και ουίσκι. Και μάλιστα νοθευμένα.

Λίγη ώρα αργότερα επικράτησε πανικός καθώς πέντε από τα παιδιά άρχισαν να νιώθουν έντονη αδιαθεσία. Ένας 15χρονος λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο μαζί με τέσσερις συμμαθήτριές του που έκαναν εμετό και ένιωθαν ζάλη.

«Από τα 22 παιδιά που πήγαν στο πάρτι το συγκεκριμένο, 5 από αυτά τα παιδιά βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου τους έγιναν πλύσεις στομάχου. Από τους γιατρούς διαπιστώσαμε ότι τα ποτά ήταν ‘μπόμπες’ με αποτέλεσμα ότι είχαν προβλήματα», υπογράμμισε ο πατέρας της μαθήτριας.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι τα παιδιά κατέρρευσαν εξαιτίας νοθευμένων ποτών.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA