ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για 14χρονο αγόρι! Τον απήγαγαν και τον κράτησαν όμηρο, για να ληστέψουν το σπίτι του.

astynomia-2

 

Βγαλμένη από ταινία η περιπέτεια , που έζησε ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο βρέθηκε στα χέρια απαγωγέων στην περιοχή του Καματερού. Οι δράστες, οι οποίοι ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του ανήλικου αγοριού, είχαν ως σκοπό τα χρήματα και τα κοσμήματα, που βρίσκονταν στο σπίτι του θύματος τους.

Η παιδική αφέλεια ήταν η αρχή των εφιαλτικών στιγμών, που έζησε καθώς ο 14χρονος πριν από λίγες ήμερες είχε δείξει σε ένα 16χρονο φίλο του, το σημείο όπου έκρυβαν τα χρήματα οι γονείς του, καθώς ήθελε να αγοράσει από εκείνον,  μια παιχνιδομηχανή.  Ο 16χρονος μοιράστηκε τη συγκεκριμένη πληροφορία με δύο Ρόμα οι οποίοι οργάνωσαν το σχέδιο της απαγωγής του 14χρονου αγοριού.

Ο ανήλικος κατευθυνόταν στο σχολείο του, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα σταμάτησε δίπλα του. Δύο από τους επιβαίνοντες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες του επιτέθηκαν και τον έβαλαν με τη βία μέσα στο όχημα κλείνοντας του τα μάτια με ένα μαντήλι.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το enikos.gr,  οι δράστες οδήγησαν τον ανήλικο σε ένα σπίτι όπου τον κράτησαν για περισσότερη από μια ώρα όμηρο παίρνοντας του μάλιστα το κλειδί του σπιτιού. Έτσι μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι από όπου αρπαξαν 3.000 ευρώ και χρυσαφικά. Όταν ολοκλήρωσαν το σχέδιο τους οι δράστες εγκατέλειψαν τον 14χρονο σε άλλο σημείο του Καματερού.

Το νεαρό αγόρι σε άθλια κατάσταση κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περαστικό. Από τις αρχές έχουν συλληφθεί δύο από τους απαγωγείς.