ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για 37χρονο στην Πτολεμαΐδα: Του επιτέθηκαν με σουγιά!

Έναν εφιάλτη πέρασε ένας 37χρονος στην Πτολεμαΐδα, όταν του επιτέθηκαν με σουγιά δύο νεαροί, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες (23 και 20 ετών) επιτέθηκαν αρχικά στον 37χρονο με τη χρήση ενός κομματιού ξύλου, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (σουγιά), τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Οι δύο δράστες αποχώρησαν από το σημείο αλλά συνελήφθησαν αργότερα (το απόγευμα) από αστυνομικούς, ενώ ο 37χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο». Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το αιχμηρό αντικείμενο και το κομμάτι ξύλου, με τα οποία οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοχρησίας – οπλοκατοχής, κατά περίπτωση.