3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για 40χρονη! Την βίαζε και την χτυπούσε μέσα στο σπίτι της!

Τρόμος για μια 40χρονη γυναίκα από την Ινδία, καθώς ένας 21χρονος από το Πακιστάν την βίαζε συστηματικά, μέσα στο σπίτι της, «τραβώντας» μάλιστα και βίντεο με τις πράξεις του.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 40χρονη γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές για όλα όσα βίωνε το τελευταίο διάστημα στα χέρια του νεαρού Πακιστανού.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές ο πρώτος βιασμός σημειώθηκε στις 23 Ιανουαρίου όταν ο 21χρονος εκμεταλλευόμενος ότι γνώριζε την ίδια, αλλά και τον ανιψιό της εισήλθε στο σπίτι της. Όπως υποστήριξε το θύμα, ο κατηγορούμενος την ανάγκασε με τη χρήση βίας σε συνεύρεση, παρά τις συνεχείς αρνήσεις της. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο 21χρονος λίγες ημέρες αργότερα έφτασε ξανά στο σπίτι της και την υποχρέωσε σε συνουσία δίχως την θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η 40χρονη γυναίκα όλο αυτό το διάστημα ο 21χρονος της τηλεφωνούσε με σκοπό να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και πως θα κοινοποιήσει σε τρίτους τα επίμαχα βίντεο των βιασμών.

Τελικά, οι αστυνομικοί έφτασαν στην οικία του 21χρονου και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην κατοχή του βρέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να σταλούν προς για εξέταση. Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι θα απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.