ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για 45χρονο σε χαράδρα! Τον βρήκαν μετά από 10 ώρες!

Έναν εφιάλτη έζησε ένας 45χρονος άντρας, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα στο Πήλιο και δεν μπορούσε να βρει διέξοδο!

Ο 45χρονος ζαλίστηκε και έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στο Ανατολικό Πήλιο, κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά δεν μπορούσε να βρει διέξοδο και να απεγκλωβιστεί μόνος, ενώ δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιήσει.

Τελικά, τον εντόπισαν και τον απεγκλώβισαν πυροσβέστες, μετά από 10 ολόκληρες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο άντρας έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή μεταξύ Λαμπινού και Ξουριχτίου. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με συγγενείς του και έμεινε αβοήθητος όλη τη νύχτα. Περαστικός που τον είδε, ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και στο σημείο πήγαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 45χρονο σε δύσβατο σημείο. Ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του και είχε τις αισθήσεις του, τον ανέσυραν στον δρόμο και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στο περιστατικό κλήθηκε να συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που ξεκίνησε από τη Λάρισα, αλλά επέστρεψε στη βάση του, καθώς οι πυροσβέστες είχαν ήδη ανασύρει τον άνδρα που έπεσε στη χαράδρα.