ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για ηλικιωμένη – Την νάρκωσαν και την έκλεψαν

Θύμα δύο γυναικών, οι οποίες αφού την νάρκωσαν, ερεύνησαν ανενόχλητες όλο το σπίτι της, ώσπου ανακάλυψαν ένα σεντούκι στο οποίο φύλαγε τις οικονομίες της, έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κω.

Οι δύο γυναίκες έπεισαν την ηλικιωμένη να τις βάλει στο σπίτι της στην Κέφαλο και κατάφεραν με άγνωστο τρόπο να τη ναρκώσουν και να την ξαφρίσουν.
Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε συγγενικά της πρόσωπα για την περιπέτειά της και εκείνα με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ξεκίνησαν προανάκριση.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε προφορικά η ηλικιωμένη, που δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, οι δυο άγνωστες που δεν ήταν από την περιοχή της έβαλαν ένα μαντήλι στο πρόσωπο και έχασε τις αισθήσεις της.
Όταν την εξουδετέρωσαν, οι δράστιδες ερεύνησαν ανενόχλητες όλο το σπίτι της, ώσπου ανακάλυψαν ένα σεντούκι στο οποίο, σύμφωνα με το Βήμα της Κω, φύλαγε τις οικονομίες της, άρπαξαν τα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν συνήλθε η ηλικιωμένη, οι δυο γυναίκες βρίσκονταν πια μακριά.