ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για ποδηλάτη στο Πήλιο: Δέχθηκε επίθεση από σκυλιά δύο φορές σε μία διαδρομή!

Έναν  εφιάλτη έζησε ένας ποδηλάτης ο οποίος έκανε τη διαδρομή Πήλιο – Βόλος, όταν δέχθηκε, δύο φορές, επίθεση από αδέσποτα σκυλιά.

Όπως τόνισε ο ίδιος στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» δέχτηκε σε δύο διαφορετικά σημεία, επίθεση από αγέλες αδέσποτων που συνάντησε στον δρόμο του.

«Μόλις έστριψα τον κόμβο με κατεύθυνση τον Βόλο μια αγέλη από 12 αδέσποτα σκυλιά μου επιτέθηκαν. Παρόλο που γνωρίζω πώς έπρεπε να συμπεριφερθώ, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Συνέχισα σιγά – σιγά και μέχρι να σταματήσω, τα σκυλιά συνέχιζαν να μου γαβγίζουν και να μου επιτίθενται. Ευτυχώς κατάφερα αναίμακτα να φύγω» περιέγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ποδηλάτη, τα συγκεκριμένα αδέσποτα λίγο αργότερα επιτέθηκαν σε μία μητέρα με τα μικρά παιδιά της, όταν επιχείρησαν να περάσουν απέναντι τον δρόμο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο τα αδέσποτα έχουν γίνει πολλές φορές ο φόβος και ο τρόμος για τους διερχόμενους οδηγούς ΙΧ, αλλά και για ποδηλάτες, οι οποίοι ζητούν να βρεθεί λύση στο θέμα, καθώς δε μπορεί η διέλευση τους να γίνεται, εν μέσω κινδύνου, για τη σωματική τους ακεραιότητα.