ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για υπάλληλο internet cafe στη Θεσσαλονίκη! Εισέβαλλε με μαχαίρι

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, σε internet cafe που βρίσκεται στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ο ληστής  φορώντας ζακέτα με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, αλλά και γάντια στα χέρια, εισέβαλε στην επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Πόντου στην Καλαμαριά και κατευθύνθηκε αμέσως στο ταμείο λέγοντας προς τον υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την ώρα «ληστεία, έχω μαχαίρι, θα σε μαχαιρώσω». Ο υπάλληλος διατήρησε την ψυχραιμία του παραδίδοντας τις εισπράξεις που υπήρχαν στο ταμείο, περίπου 300 με 400 ευρώ, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την ώρα της ληστείας υπήρχαν πελάτες μέσα στην επιχείρηση, ευτυχώς όμως, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα, κανένας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά στο σημείο ξεκινώντας έρευνα στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του αγνώστου.

Να σημειωθεί πώς στην ίδια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε και πριν από περίπου μία εβδομάδα ληστεία, όταν και πάλι ένα άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά και με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τις εισπράξεις και τράπηκε σε φυγή.