ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για ζευγάρι ηλικιωμένων και το γιο τους! Ληστές τους ξυλοκόπησαν βάναυσα!

Θύμα ληστείας έπεσε μία οικογένεια, όταν εισέβαλαν ληστές στη διώροφη κατοικία τους που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Ξάνθης, τους χτύπησαν ανελέητα και άρπαξαν ένα μεγάλο ποσό που υπολογίζεται σε πάνω από 40.000 ευρώ!

Οι δράστες, που ήταν επτά ή οκτώ και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Ξάνθης – Λάγους, κράτησαν ακίνητους με την απειλή όπλου τους ηλικιωμένους ενοίκους και τον γιο τους και τους χτύπησαν με γροθιές για να τους αναγκάσουν να αποκαλύψου πού έκρυβαν τα χρήματα. Όταν πήραν το μεγάλο ποσό, άρπαξαν και ένα κυνηγετικό όπλο που βρήκαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος πατέρας, που υπέστη τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα των κακοποιών, μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται. Η σύζυγος και ο γιος του έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως έγινε γνωστό, οι κακοποιοί ξέχασαν πίσω τους το όπλο με το οποίο απείλησαν τα θύματα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.