slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης! Μάχη σε 56 μέτωπα! Η προειδοποίηση Χαρδαλιά για τους ανέμους!

Όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, υπάρχουν 56 ανοιχτές πυρκαγιές αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ το 112 έχει στείλει 13 μηνύματα για εκκένωση περιοχών και απομάκρυνση κατοίκων από σημεία τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο.

Όπως σημείωσε σημαντικότερες είναι αυτές σε Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Ανατολική Μάνη, Τολοφώνα Φθιώτιδας, Γρεβενά και Ηλεία

Παράλληλα ενημέρωσε πως καίει και νέο μέτωπο και στην Ηλεία στην Αρχαία Ολυμπία για το οποίο «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να ελεγχθεί».

«Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στα Βασιλικά Πάρνηθας είναι σε εξέλιξη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα πέρασε την Εθνική Οδό. Αντιμετωπίζουμε διάφορα μέτωπα και στις δύο πλευρές της Εθνικής Οδού κυρίως στις Αφίδνες, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στο ύψος του Αγίου Στεφάνου προς τη Λίμνη του Μαραθώνα», ενημέρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς και έκανε λόγο για καταστροφές κατοικιών και επιχειρήσεων στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είπε ακόμη ότι οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν από το απόγευμα.

Δείτε όσα είπε