ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης σε take away στη Θεσσαλονίκη! Εισέβαλλαν με μαχαίρι και απείλησαν τους υπαλλήλους

Έναν εφιάλτη έζησαν οι υπάλληλοι σε κατάστημα take away στη Θεσσαλονίκη, όταν εισέβαλλαν σε αυτό κουκουλοφόροι, φωνάζοντας «καθίστε κάτω, ληστεία! Έχουμε μαχαίρι»!

Οι δράστες εισέβαλλαν στα ξημερώματα σε κατάστημα take away στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Αφού εκτοπίζουν τους δύο υπαλλήλους που έχουν βάρδια εκείνη την ώρα, με ένα μαχαίρι, κινούνται προς το ταμείο της επιχείρησης. «Σηκώνουν» μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες και αποχωρούν ανενόχλητοι.

Οι δυο υπάλληλοι, αν και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενημερώνουν την Άμεση Δράση που σπεύδει στο σημείο. Οι αστυνομικοί εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή αναζητώντας τους δράστες. Μάταια όμως. Άνδρες από την ασφάλεια συλλέγουν μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δύο ληστών με τα full face.

Μάρτυρας περιγράφει πως τα δυο άτομα που μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, κινήθηκαν με χειρουργική ακρίβεια στο χώρο ολοκληρώνοντας την «αποστολή» τους σε κλάσματα δευτερολέπτων. Κατά πληροφορίες, το συγκεκριμένο κατάστημα μπαίνει συχνά στο στόχαστρο συμμοριών.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες κάνουν λόγο για μια συγκεκριμένη συμμορία που έχει ρημάξει καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή. Οι ίδιοι ζητούν εντατικές περιπολίες από την ΕΛΑΣ, καθώς όπως επισημαίνουν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τείνουν να αποτελέσουν καθημερινότητα.

Πηγή: thesstoday.gr