slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε με ισχυρό άλλοθι από την Κω ο σύντροφος της Αναστάζια – Πού στρέφονται οι έρευνες

Στο επίκεντρο των ερευνών για την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος.

Την ίδια ώρα αναχώρησαν από το νησί η μητέρα και ο σύντροφος της άτυχης 27χρονης, ωστόσο παραμένουν στη διάθεση των αρχών εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία, αρκετές φορές, και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες.

Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας που βρήκε φρικτό θάνατο.

Ο νεαρός Πολωνός δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κάποιες αρχικές του καταθέσεις σε σχέση με το κατά πόσον το ζευγάρι γνώριζε τον ύποπτο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν στο ξενοδοχείο όπου εργάζονταν και εκείνοι, αλλά και για κάποια SMS που φέρεται να του είχε στείλει η φίλη του το βράδυ της Δευτέρας.

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας φαίνεται να έχει βγει «εκτός κάδρου» των υπόπτων καθώς παρουσίασε ισχυρό άλλοθι για τη νύχτα που έχασε τη ζωή της.