ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στην Ημαθία λόγω διέλευσης τμήματος ανεμογεννήτριας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη (7/12) στην Εγνατία Οδό, στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού, που υπολογίζεται από τις 7.40 έως τις 8.45 το πρωί, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Επιπλέον, κατά την διέλευση του ανωτέρω συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας, στο ρεύμα προς Βέροια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μία (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.