ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν… αδειάσει 24 καταστήματα στη Ν. Ιωνία!

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από καταστήματα της βορειανατολικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

 

 

 

 

 

Πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Ιουνίου, συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο μέλη της σπείρας, εκ των οποίων ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αλβανός, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει πρακτορείο τυχερών παιγνίων στην ίδια περιοχή. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 25χρονη Ελληνίδα, συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας από τον περασμένο Δεκέμβριο, προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα της Βορειανατολικής Αττικής, είτε με τη θραύση του υαλοπίνακα της πόρτας είτε με παραβίαση της κλειδαριάς, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 24 περιπτώσεις, εκ των οποίων μία ληστεία, σε διάφορες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.

Οι δράστες είχαν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για τα ίδια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.