slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν ειδοποιήσει τα θύματα του μακελειού με SMS να εγκαταλείψουν το κρησφύγετό τους γιατί κινδυνεύουν!

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που εκτέλεσαν στη Λούτσα τους 6 Τούρκους μαφιόζους, συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, 10 – 15 λεπτά πριν τη δολοφονία, τα τρία από τα έξι μέλη της συμμορίας είχαν δεχθεί κοινό μήνυμα στο κινητό τους στην τουρκική γλώσσα με το οποίο τους ειδοποιούσαν να εγκαταλείψουν το κρησφύγετο τους, διότι τους είχαν εντοπίσει.

Παρά το γεγονός πως πρόλαβαν να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους, δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και τελικά τους εκτέλεσαν.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Τα ονόματα των νεκρών στο μακελειό δημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ο οποίος φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.