ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν κάνει τα τροχόσπιτα… χασισοφυτείες!

Στα οικόπεδα που είχαν στην Χαλκιδική, είχαν παρκάρει τροχόσπιτα και τα είχαν διαμορφώσει σε… θερμοκήπια όπου καλλιεργούσαν χασισοφυτείες δυο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς υπηρεσιών άλλων πόλεων!

Οι πληροφορίες οδήγησαν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροια στα δύο οικόπεδα που διατηρεί ένας 53χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής, στα οποία υπήρχαν μια αποθήκη και ένα τροχόσπιτο. Κατά τις έρευνες που έκαναν, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στους χώρους 15 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους έφτανε τα τέσσερα μέτρα, ενώ έκρυβε και την παραγωγή τους, με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 16 κιλών και 330 γραμμαρίων!

Αλλά και από το Κιλκίς εξόρμησαν σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής οι αστυνομικοί του τμήματος Παιονίας, για να βάλουν χειροπέδες σε έναν 62χρονο για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι είχε διαμορφώσει σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης το τροχόσπιτο που είχε παρκάρει στο ιδιόκτητο κτήμα του!

Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν ακριβείς, καθώς στο τροχόσπιτο βρέθηκαν οκτώ μεγάλα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,20 μέτρων, ενώ κατασχέθηκαν και σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 277 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 270 γραμμαρίων.