ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση! Χειροπέδες σε μέλη του κυκλώματος

Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης στην περιοχή Κάτω Λεχώνια του Βόλου, ενώ διακινούσαν και κοκαΐνη, τα μέλη κυκλώματος Αλβανών στην περιοχή της Μαγνησίας.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο και συνέλαβαν δυο από τους τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 35 και 31 χρόνων, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο συνεργοί τους ηλικίας 33 και 24 χρόνων που αναζητούνται.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα ηλικίας 54 και 37 χρόνων, που δεν είναι μέλη της σπείρας αλλά «πελάτες» της και αντιστάθηκαν στην σύλληψή τους, γι’ αυτό κατηγορούνται για αγορά ναρκωτικών και αντίσταση.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων και ξερίζωσαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ένα tablet, τέσσερα κινητά και 680 ευρώ.

Οι δύο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προμήθεια, αποθήκευση, καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι 80 αγοραστές μεταξύ των οποίων οι δυο που συνελήφθησαν.