ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν στόχο μόνο την κρεβατοκάμαρα! Μπήκαν σε σπίτι στην Καβάλα και πήραν το χρηματοκιβώτιο

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν σε σπίτι στην συνοικία του Βύρωνα στην Καβάλα, σπάζοντας την κλειδαριά της μπαλκονόπορτας της κρεβατοκάμαρας και ερεύνησαν μόνο το συγκεκριμένο δωμάτιο, χωρίς να πειράξουν τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Όπως  φαίνεται ότι γνώριζαν πως στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού υπήρχε χρηματοκιβώτιο και περίμεναν να φύγουν για να δράσουν.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι στην συνοικία του Βύρωνα, σπάζοντας την κλειδαριά της μπαλκονόπορτας της κρεβατοκάμαρας και ερεύνησαν μόνο το συγκεκριμένο δωμάτιο, χωρίς να πειράξουν τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Αφού έκαναν άνω- κάτω τα ντουλάπια και τα συρτάρια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε το kavalapost.gr, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν κρυμμένο στη ντουλάπα και προσπάθησαν να το διαρρήξουν, χωρίς να τα καταφέρουν. Όμως, το “σήκωσαν” και το πήραν μαζί τους!

Ωστόσο, δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αλλά άρπαξαν και τα κοσμήματα της συζύγου του ιδιοκτήτη. Μάλιστα, διάλεξαν μόνο τα ακριβά κομμάτια και άφησαν τα φο μπιζού! Οι ένοικοι διαπίστωσαν την διάρρηξη όταν επέστρεψαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και αναζητά βίντεο από κάμερες καταστημάτων της περιοχής. Πάντως, το χρηματοκιβώτιο δεν περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, όπως αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες.