ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνα εγκατάλειψης σε σταθμούς του ΗΣΑΠ! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σοβάδες καταρρέουν και ένας κουβάς βρίσκεται κάτω από το σημείο που στάζει νερό. Τα φώτα σπασμένα, οι τοίχοι μουχλιασμένοι και μια σειρά από ξεχαρβαλωμένα καλώδια πάνω από τα κεφάλια των επιβατών. Εικόνες εγκατάλειψης με διαλυμένες κολώνες και φθορές στις αποβάθρες.

Στον σταθμό Βικτώρια με τα προβλήματα να ξεκινούν από την είσοδο και στο Μοναστηράκι με τα στέγαστρα πάνω από τους επιβάτες όχι μόνο να δείχνουν, αλλά και να είναι ετοιμόρροπα όπως εξηγούν οι αρμόδιοι.

Οι εικόνες ντροπής δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στους κεντρικότερους σταθμούς του ηλεκτρικού, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που καθημερινά μπαίνουν για να πάρουν το τρένο εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας.

Οι φθορές στα φώτα και τον εξαερισμό έρχονται να κάνουν ακόμα χειρότερη την όλη κατάσταση. Η σκουριά στην Ομόνοια κυριαρχεί, οι σοβάδες έχουν καταρρεύσει στις αποβάθρες και φαίνονται μέχρι τα τούβλα, με τους κουβάδες να επιστρατεύονται ακόμα και τις μέρες που δεν έχει βρέξει.

Στον σταθμό Αττική, πολλές οθόνες που κανονικά έπρεπε να παρέχουν πληροφορίες, παραμένουν εδώ και χρόνια σπασμένες, με τις ρωγμές στους τοίχους να εντείνουν την ανησυχία.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA