ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eισαγγελέας για τον τραυματισμό που οδήγησε στον θάνατο την 14χρονη Ελένη

Η 14χρονη Ελένη έμεινε σε κώμα 6 μήνες, μετά τον τραυματισμό της στο μπάνιο του σπιτιού της τον περασμένο Ιανουάριο στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, και προχθές ξεψύχησε από ανακοπή , στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε χθες προκαταρκτική για τις συνθήκες τραυματισμού της 14χρονης και θα κληθούν να καταθέσουν τα μέλη της οικογένειάς της και οι γιατροί. Η 14χρονη κοπέλα στις 4 Ιανουαρίου τραυματίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της. Έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι με τους συγγενείς της να δηλώνουν πως το παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία.

Οι συγγενείς μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για ηλεκτροπληξία ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση. Στις 4 Ιανουαρίου του 2022 όταν το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο οι ίδιοι.

Ενημέρωσαν τους γιατρούς ότι το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο, έχασε την ισορροπία της και χτύπησε στο κεφάλι. Η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες είναι ακόμα άγνωστο πώς προκλήθηκαν.