3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο των 3 κοριτσιών! Ποιοι θα καταθέσουν

Μετά τα δημοσιεύματα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν τα αναπάντητα μέχρι στιγμής αίτια της τριπλής τραγωδίας.

Όπως αποκαλύπτει το pelop.gr, από εισαγγελική πηγή έγινε γνωστό ότι μετά τη λεπτομερή ανάγνωση των δημοσιευμάτων, εκφράσθηκε απορία για το μυστήριο που καλύπτει τους τρεις «απρόσμενους» θανάτους της 7 μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και πρόσφατα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λόγω της λεπτότητας και σοβαρότητας του θέματος, η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει τύχει συνδρομής απ’ όλες τις εισαγγελικές βαθμίδες, αφού οι μυστηριώδεις θάνατοι έχουν απασχολήσει τους πάντες σε δικαστικό, επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο.

Το ρεπορτάζ του pelop.gr, αποκαλύπτει και ποια πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με αυτό, με βάση την εντολή για την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν οι γονείς των τριών κοριτσιών, οι ιατροδικαστές που συνέταξαν εκθέσεις για τους «μυστηριώδεις» θανάτους και οι γιατροί των παιδιών.