ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισέβαλλαν με… ακροβατικά σε σπίτια στην βόρεια Ελλάδα!

Σπίτια σε όλη την βόρεια Ελλάδα «χτυπούσαν» τα μέλη μιας σπείρας Ρομά που αναρριχούνταν με ευελιξία στα μπαλκόνια και παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες!

Συγκεκριμένα, σε διάστημα τριών μηνών, διέρρηξαν δέκα σπίτια και τρία οχήματα και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσές λίρες, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 90.000 ευρώ.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 19, 24 και 28 χρόνων, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν διαρρήξει από τις 15 Οκτωβρίου του 2023 ως τις 6 Ιανουαρίου πέντε διαμερίσματα στην Πέλλα, μια μονοκατοικία και μια διπλοκατοικία στην Καστοριά, δύο διαμερίσματα και μια μονοκατοικία στην Κομοτηνή και μια ακόμη μονοκατοικία στις Σέρρες, ενώ παραβίασαν και δύο οχήματα στις Σέρρες και ένα ακόμη στην Καστοριά.

Σε βάρος των τριών δραστών που ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας και των αγνώστων ως τώρα συνεργών τους, η έρευνα για την ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.