ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισέβαλλαν στο σπίτι της ενώ κοιμόταν και της επιτέθηκαν!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την εξιχνίαση καταγγελίας που αφορά σε απόπειρα ληστείας σε βάρος μιας 54χρονης υπηκόου Καζακστάν στην Ρόδο.

Η 54χρονη που διαμένει σε ισόγεια κατοικία στην οδό Κεφαλληνίας ανέφερε ειδικότερα ότι στο σπίτι πάντα αφήνει την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και της κρεβατοκάμαρας λίγο ανοιχτή προκειμένου να μπαίνει ο γάτος της. Στις 20:00 το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2023 ενώ κοιμόταν άκουσε ένα θόρυβο μέσα στο σπίτι και ξύπνησε. Σηκώθηκε και πήγε στην κουζίνα να δει τι γίνεται και ένοιωσε μία γροθιά να την χτυπάει στο κεφάλι.

Αντιλήφθηκε δύο άτομα στο χώρο, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν είδε και προσπάθησε να τους διώξει. Πάλεψε με τον έναν δράστη ο οποίος συνέχισε να την χτυπάει με μπουνιές στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα. Τελικά τα άτομα αποχώρησαν χωρίς να γνωρίζει αν έχουν αφαιρέσει κάτι.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να έχουν στα χέρια τους και μια σειρά από βίντεο, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.