ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισέβαλλε με μαχαίρι σε δύο επιχειρήσεις στο Βόλο!

Ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε ο έλληνας που λήστεψε, μέσα σε λίγες ώρες και με την απειλή μαχαιριού, δυο επιχειρήσεις στο Βόλο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, παρά τις επίμονες αναζητήσεις, τα ίχνη του δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.
Ο δράστης χρησιμοποίησε μια μοτοσικλέτα, την οποία είχε κλέψει από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας στο διάστημα μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου. Με αυτήν πήγε το μεσημέρι της Τρίτης σε ένα περίπτερο, ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού την ιδιοκτήτρια και την υποχρέωσε να τους δώσει τις εισπράξεις ύψους 400 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Λίγες ώρες αργότερα, εισέβαλε σε ένα μίνι μάρκετ, γρονθοκόπησε τον μοναδικό υπάλληλο, άρπαξε 50 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τον δράστη από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε και διαπίστωσαν από τα πλάνα κάμερας ασφαλείας ότι κινείτο με την κλεμμένη μηχανή. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει «χτυπήσει» και άλλα καταστήματα.