ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε άνω κάτω την… επικοινωνία σε Πτολεμαΐδα και Φλώρινα! Χειροπέδες σε 51χρονο

Χειροπέδες σε έναν 51χρονο ο οποίος κατάφερε μέσα σε 48 ώρες να προκαλέσει πρόβλημα στις επικοινωνίες των πολιτών σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας, κάνοντας επιδρομή στις κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, έβαλαν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Εορδαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σε ορεινή περιοχή της Πτολεμαΐδας, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 24 μπαταρίες και 25 ακροδέκτες μπαταριών χαλκού τα οποία είχε ξηλώσει από τροφοδοτικό σύστημα μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας προκαλώντας ζημιές ύψους 9.660 ευρώ.
Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν πλήθος κλειδιά των σταθμών, αντικλείδια και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Στην πορεία της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι και την Δευτέρα είχε «χτυπήσει» άλλη κεραία της ίδιας εταιρείας σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας και είχε αρπάξει 24 συσσωρευτές προκαλώντας και εκεί ζημιές ύψους 9.600 ευρώ.
Οι κλεμμένες μπαταρίες βρέθηκαν κρυμμένες σε μια αποθήκη σε περιοχή της Πέλλας και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους εκπροσώπους της εταιρείας, ενώ ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.