ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε όλες τις παραβάσεις σε λίγη ώρα! «Κινηματογραφική» καταδίωξη

Κατάφερε να παραβιάσει κάθε κανόνα του ΚΟΚ, μέχρι τελικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε να ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και ο ίδιος να βρεθεί με χειροπέδες.

Ο λόγος για έναν οδηγό Ι.Χ. αυτοκινήτου με άλλους τέσσερις επιβάτες, που προσπάθησε να διαφύγει από το μπλόκο ελέγχων των αστυνομικών της Τροχαίας.
Ο αλλοδαπός οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και «έσπασε» το μπλόκο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, παραβιάζοντας σήματα και φωτεινούς σηματοδότες και μπαίνοντας αντίθετα σε μονόδρομους! Ο λόγος ήταν ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ ο ίδιος και οι συνεπιβάτες του παραβίαζαν και τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Τελικά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ο οδηγός, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και απείθεια. Τόσο στον ίδιο όσο και στους τέσσερις επιβάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα 600 ευρώ για παράβαση του περιορισμού μετακίνησης και μη χρήση μάσκας.