ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανε το λάθος ο δολοφόνος της βιολόγου! Το αντικείμενο που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό του!

Αντικείμενο το οποίο βρέθηκε στο σημείο που εντοπίσθηκε η σορός της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον στα Χανιά, προκαλεί αισιοδοξία στους αστυνομικούς ότι μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου της.

Το αντικείμενο, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να ανήκει στον δολοφόνο και ήδη έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να δοθούν και οι απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με την ανίχνευση ή μη DNA στα νύχια του θύματος, το οποίο πιστεύεται ότι αντιστάθηκε σθεναρά στον δράστη και πάλεψε για την ζωή του.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη προχωρήσει σε 16 προσαγωγές ενώ αναζητούν πληροφορίες για άτομα που διαμένουν και εργάζονται και στην περιοχή που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη 60χρονη γυναίκα και στην περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η σορός της.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», αναζητούν το τηλεφωνικό «αποτύπωμα» το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στον δολοφόνο της βιολόγου.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι αφενός ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή καθώς το τούνελ στο οποίο εντοπίστηκε η σορό της Ίτον είναι δαιδαλώδες και βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή ενώ αφετέρου πιστεύουν ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη σπηλιά.

Ειδικά για το δεύτερο συμπέρασμα συνηγορούν σπασμένα κλαδιά που βρέθηκαν κοντά στο τούνελ.