ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 7 χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι

Εκδηλώσεις μνήμης για την 7η τραγική επέτειο της πολύνεκρης πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουλίου, οι συγγενείς των θυμάτων.

Το πρωί, μετά τη Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Αγίου Θωμά και Αγίου Πορφυρίου στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Στις 19:00 θα τελεστεί τρισάγιο στο Μνημείο των Θυμάτων στον Νέο Βουτζά και θα ακολουθήσει το προσκλητήριο των νεκρών.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ), όπου στις 20:30 θα ξεκινήσει η κεντρική εκδήλωση με το τρισάγιο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί με πεζοπορία στις 21:30 από το σημείο της κεντρικής εκδήλωσης έως την Αργυρά Ακτή.