ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση της αστυνομίας για τροχαίο με τραυματία ποδηλάτη στο Παγκράτι – Παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Παγκράτι όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο. Ως αποτέλεσμα ο ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο μέχρι σήμερα η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη.

Με ανακοίνωσή της η αστυνομία ζητά όποιον γνωρίζει κάτι για το τροχαίο στο Παγκράτι και τον άνδρα που τραυματίστηκε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως στις 15.7 και περίπου στις 00:05 επί της οδού Ευφρονίου (κατεύθυνση προς Ριζάρη), στο ύψος της συμβολής με την οδό Σπύρου Μερκούρη σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο τραυματίσθηκε σοβαρά άνδρας αγνώστων στοιχείων ύστερα από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Ο άνδρας εκτιμάται ότι είναι ηλικίας άνω των 30 ετών και κατά την ώρα του τροχαίου ατυχήματος κινούνταν με ποδήλατο μάρκας “ORIENT”, μοντέλου “PULSE” , χρώματος μαύρου/γκρι/πράσινου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του άνδρα, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284209-058-059.