ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεψαν το ίδιο σούπερ μάρκετ 13 φορές και ήθελαν και άλλη!

Δεν τους έφταναν οι 13 φορές που» χτύπησαν» συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Φθιώτιδα, ήθελα να 14η η οποία τους οδήγησε στις χειροπέδες!

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Ρουμάνων που έκλεψαν εμπορεύματα μεγάλης αξίας από καταστήματα στη Λαμία, τα Καμένα Βούρλα και την Στυλίδα!
Τις κλοπές αναλάμβανε η 26χρονη γυναίκα, που έκρυβε διάφορα εμπορεύματα και αποχωρούσε χωρίς να γίνουν αντιληπτή, ενώ ο 30χρονος συνεργός της την περίμενε στο Ι.Χ.. αυτοκίνητό τους, όπου φόρτωναν τα κλοπιμαία και εξαφανίζονταν. 
Όμως, οι υπάλληλοι ενός καταστήματος στη Στυλίδα αντιλήφθηκαν ότι πολλά προϊόντα είχαν κάνει φτερά χωρίς να περάσουν από το ταμείο και ενημέρωσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς με τα κλεμμένα εμπορεύματα κρυμμένα μέσα σε υφασμάτινα σακίδια.
Κατά την έρευνα που έγινε αμέσως μετά στο σπίτι τους, βρέθηκαν τα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ προϊόντα που είχαν κλέψει από τα προηγούμενα 13 καταστήματα και κατασχέθηκαν μαζί με 456,60 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Οι δυο Ρουμάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ εξετάζεται αν έχουν δράσει και σε άλλες περιοχές.