ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έκλεψε» 15χρονη και ζήτησε αναβολή της δίκης για να διαπραγματευτεί την… προίκα!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, όπου ένας 19χρονος Ρομά αποφάσισε να κλέψει 15χρονη γιατί χάλασε το προξενιό. Ο νεαρός συνελήφθη, αλλά ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την προίκα!

Σύμφωνα με το gegonota.news, αφού «χάλασε» το προξενιό ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ο νεαρός από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, μετέβη στο Άργος κι «έκλεψε» την 15χρονη.

Όπως είναι λογικό, ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή κι ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου.

Ο Ρομά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε… διαπραγματεύσεις για το γάμο.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, η δίκη ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, αλλά είναι αμφίβολο εάν μέχρι τότε προλαβαίνουν να κλείσουν τα προικιά και να γίνει ο γάμος, με την συγκατάθεση των γονιών της 15χρονης.

Εναντίον του 19χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και χθες ζητώντας αναβολή επανέλαβε πως για όλα «φταίει ο έρωτας», ενώ ανυπομονεί να την παντρευτεί, ενώ το ίδιο φέρεται να δηλώνει και η κοπέλα.

Η αρπαγή της ανήλικης έγινε την περασμένη Τετάρτη και ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, μετά από μήνυση που υπέβαλλαν οι γονείς της ανήλικης. Μήνυση κατατέθηκε και κατά των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.